Almec ontwikkelde zich de afgelopen dertig jaar tot dé specialist in plaat- of profielwerk voor een brede waaier aan bedrijfssectoren. Met de juiste combinatie van bewerkingen vervaardigen wij elk onderdeel of iedere constructie in staal, rvs of aluminium. Zowel eenmalige stukken als seriewerk behoren tot de opties.

Dankzij de ervaring van onze medewerkers en het sterk geautomatiseerde machinepark garanderen wij een verfijnde afwerking met oog voor detail.

Met elke klant streven wij naar een partnership op maat: uitsluitend uitvoering, werken in loondienst of een totaalservice, inclusief ontwerp en optimalisatie?

Over Almec

De snelste machine in de staalindustrie

Goed is niet
goed genoeg

Kwaliteit vormt de rode draad doorheen onze bedrijfsvoering. In ons ERP-systeem registreren we elke stap in het proces, vanaf offerte tot levering. Tijdens de productie traceren we iedere bewerking van een specifiek onderdeel. Alles wordt daarbij uiteraard netjes gelabeld.

Vooraleer de onderdelen naar de eindklant of de opdrachtgever te verzenden, hechten we het grootste belang aan een zorgvuldige afwerking en beschermende verpakking.

Contact
Home Home

Bekijk enkele
productvoorbeelden

Wij ontwerpen en maken 100% op maat van de klant

Aluminium chassis elektrische auto

Aluminium chassis elektrische auto

Aluminium chassis elektrische auto

Aluminium chassis elektrische auto